ربات اینستاگرام » وبلاگ » اینستاگرام » پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام
پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام
کل رای 2 میانگین 4.5

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام

 

 

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام، تا کنون خواسته اید گزینه های جستجو در اینستاگرام که قبلا خودتان نوشته و جستجو کرده اید را شخص دومی یا دوستان و نزدیکانتان نبینند. با ما باشید تا به راحتی این مشکل را حل کنیم.

 

با پاک کردن بخش جستجو تمام جستجو های قبلی که در اینستاگرام انجام داده بودید حذف میشود. با این حال چنین اقدامی روی پیشنهاداتی که در این بخش به شما می شود، تأثیری ندارد. این بدان معناست که در این حالت احتمال دارد حسابی که خواستار پنهان شدن آن هستید در بخش جستجو مجدداً برایتان به نمایش در بیاید.

 

 

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام:

 

برای شروع کار به پروفایل خود رفته سپس آیکون سه نقطه در اندروید و آیکون چرخ دنده در  iOS  کنار گزینه Edit Profile قرار گرفته را لمس کنید.

آیا به دنبال افزایش فالوور و بازدید اینستاگرام هستید؟

همین امروز کمپین تبلیغاتی خود را با تخفیف ویژه آغاز کنید و بازدید کننده کاملا واقعی برای پیجتون بیارید. ما برای شما بهترین و کارآمد ترین روش را پیشنهاد میکنیم با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام

 

بعد از ورود به بخش تنظیمات پیچ، گزینه "search history" را لمس کنید تا وارد صفحه ای شوید که نوشته آبی رنگی با عنوان "clear search history" را نشان میدهید که به معنای پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام میباشد. بعد از انتخاب این نوشته آبی رنگ، اینستاگرام از شما دوباره سوال میپرسد که آیا قصد حذف تاریخچه را دارید که شما در صورت مطمئن بودن از قصد خود باید گزینه اول یعنی "yes, i,m sure" را انتخاب کنید تا تاریخچه شما پاک شود و بعد از آن برای مطئن شدن از این اتفاق میتوانید به بخش اکسپلور اینستاگرام رفته تا تغییرات مربوطه را مشاهده کنید.

پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام

 

 

 

 

جمع بندی:

در هنگام پاک کردن تاریخچه جستجوی اینستاگرام توجه داشته باشید با انتخاب این گزینه و تایید آن تمام جستجوهای قبلی شما پاک میشود. اما با انجام این کار سبب حذف دائمی تاریخچه جستجوتان نمی شود به عبارتی اگر دوباره همان هشتگ ها و یا حساب کاربری را جستجو کردید نتایج جستجو ذخیره خواهد ماند و برای حذف دوباره باید دوباره اقدام به Clear Search اکانتتان کنید. اگر می خواهید صفحه خاصی در بخش جستجو را پنهان کنید کافیست به بخش جستجو رفته و روی نوار جستجو ضربه بزنید و صفحه مورد نظر را لمس طولانی نموده تا همانند عکس زیر گزینه Hide را انتخاب کرده تا آن صفحه پنهان شود.