آموزش کامل بلاک کردن در اینستاگرام

آموزش کامل بلاک کردن در اینستاگرام

احتمالا تا حالا با کلمه بلاک شدن یا بلاک کردن در اینستاگرام روبرو شده اید و میدانید که برای این که از دست برخی از پیج‌ها که به هیچ وجه نمیخواهید با آن‌ها تعاملی در اینستاگرام داشته باشید. میتوانید پیج آن‌ها را بلاک کرده باشید.

البته این روزها مسئله بلاک شدن توسط اینستاگرام هم خیلی داغ است و اینستاگرام محدودیت‌های خودش را به شدت بالا برده و در این میان برخی از اکانت‌ها در اینستاگرام با محدودیت فعالیت روبرو میشوند که میتوانید در این مورد مقاله بلاک شدن توسط اینستاگرام را مطالعه کنید.

بلاک و آنبلاک کردن یک پیج در اینستاگرام

برای بلاک کردن یک پیج کافی ایست وارد صفحه پروفایل آن اکانت مربوطه شده و سپس از قسمت بالا گوشه صفحه آیکون سه نقطه را انتخاب و در نهایت در کادر باز شده گزینه block را انتخاب و آن را تایید کنید. با این کار دیگر نه شما و نه آن پیج نمیتوانید فعالیت‌های یکدیگر را مشاهده کنید.

برای آنبلاک کردن در اینستاگرام هم باید دوباره وارد صفحه پروفایل پیج مربوطه شده و دوباره آیکون سه نقطه را لمس و سپس در کادر باز شده گزینه unblock را انتخاب کنید. علاوه بر آن راه حل دیگری وجود دارد که با استفاده از آن می توانید ببینید که چه افرادی را آنبلاک کرده اید. به همین منظور مراحل زیر را انجام دهید:

1_ وارد صفحه پروفایل خود شده و آیکون سه خط مانند در بالای صفحه را لمس و سپس از پایین صفحه، گزینه setting را لمس کنید تا وارد تنظیمات پیج خود شده باشید.

2_ در صفحه باز شده وارد قسمت account شده و در این بخش گزینه blocked account را انتخاب کنید.

آنبلاک کردن یک پیج در اینستاگرام

3_ در این قسمت شما میتوانید لیست اکانت‌هایی که تا به حال بلاک کرده‌اید را مشاهده کنید و حال برای آنبلاک کردن هر کدام از این اکانت‌ها کافی ایست بر روی گزینه‌ی مقابل آن کلیک کنید.

4_ پی از آن گزینه‌ی unblock را انتخاب کنید و در نهایت ok را بزنید. خواهید دید که آن شخص از لیست بلاکی‌های شما حذف شده است.

چگونه بفهمیم که در اینستاگرام بلاک شده ایم؟

برای این مورد اینستاگرام هیچ اطلاعی به پیج بلاک شونده نمیدهد و شما به مرور زمان شاید آن را احساس کنید که از طرف یک پیج بلاک شده اید. در کل اگر شک دارید که شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کرده می توانید چند روش زیر را امتحان کنید.

  • در مرحله اول سعی کنید اکانت او را در صفحه اینستاگرام خود جستجو کنید. اگر مطمئن هستید که نام اکانت او را درست وارد کردید ولی اسم او و اکانت او ظاهر نشد؛ احتمالا بلاک شده اید.
  • روش دوم این است که اگر قبلا در دایرکت با هم چت کرده بودید به آن قسمت مراجعه کنید و سپس بر روی عکس پروفایل آن پیج لمس کنید.
    • اگر آن پیج شما را بلاک کرده باشد در چند حالت میتواند پیج آن برای شما به نمایش در آید. اول این که احتمال دارد با صفحه خالی روبرو شوید که در این لحظه دیگر میتوانید مطمئن باشید که اکانت شما توسط آن پیج بلاک شده است.
    • اما اگر برای شما صفحه پروفایل آن شخص باز شد اما هیچ پستی برای شما به نمایش در نیامد با یک پیج دیگر اسم آن پیج را جستجو کرده و بررسی کنید که واقعا پست ندارد یا فقط برای پیج شما پست‌هایش نشان داده نمیشود.
  • اگر تنها برای پیج شما این اتفاق بیافتد باز هم میتوانید اطمینان پیدا کنید که اکانت شما توسط آن پیج بلاک شده است. البته شما هم میتوانید آن پیج را با مراجعه به صفحه پروفایل بلاک کنید که دراین صورت بلاک دو طرفه صورت میگرد و برای رفع بلاک دو طرفه در اینستاگرام باید از راه های دیگری استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا هر زمان که بخواهیم می توانیم پیج ها را از حالت بلاک خارج کنیم؟ ⭐

اسم پیج افراد به صورت دائم برای شما نمایش داده می شود و شما هر زمان که بخواهید می توانید آنها را از حالت بلاکی خارج کنید.

اگر پیج های زیادی را بلاک کنم، برای پیجم مشکلی پیش می آید؟ ⭐

اینستاگرام در این رابطه الگوریتم هایی دارد که اگر آن‌ها را رعایت نکنید قطعا پیج شما از سوی اینستاگرام بسته خواهد شد. برای مثال شما حتما باید آن ها را در دوره ی زمانی بلاک کنید و اگر در یک هفته بیش از 100 پیج را بلاک کنید؛ اینستاگرام ممکن است که به پیج شما مشکوک شود.

ایا می توانم بفهمم چه کسی من را بلاک کرده است؟ ⭐

اینستاگرام در این مورد اطلاع خاصی به ما نمی دهد و ما حتما باید خودمان چک کنیم. مثلا در قسمت جستجو اینستاگرام چک کنید و اگر نامی برای شما نمایش داده نشد بدانید که شما از سوی آن پیج بلاک شده اید. یا حتی می توانید از طریق پیج دوستانتان این مسئله را چک کنید.

اگر هر دوی ما پستی را لایک کرده باشیم، می توانیم در زیر آن پست نام یکدیگر را ببینیم؟ ⭐

بله اگر هر دو از فالوورهای یک پیج باشید و پستی از آن پیج را لایک کرده باشید، نام شما نمایش داده می شود اما این موضوع الزاما درست نیست و گاها ممکن است که حتی نام شما برای یکدیگر هم نمایش داده نشود.

وقتی من پیجی را بلاک می کنم، آن پیج چه تعاملاتی نمی تواند با من داشته باشد؟ ⭐

نمی تواند شما را در پستها و استوری‌ها تگ کند.
نمی تواند پست‌ها و استوری‌های جدید شما را ببیند.
نمی تواند برای شما پیامی ارسال کند.
به هیچ اطلاعاتی از پیج شما دسترسی نخواهد داشت.

اگر بلاک کردن پیج های مختلف، لایک و کامنت های آنان از پیج من حذف خواهد شد؟ ⭐

خیر این اتفاق نمی افتد. چرا که این مطالب مربوط به گذشته است.

جمع بندی

در این مقاله به صورت کامل بلاک کردن در اینستاگرام را توضیح دادیم و همچنین توضیح دادیم که چگونه می توانیم پیجی را از حالت بلاک در آوریم و همچنین بیان شد که اپر پیجی شما را بلاک کرد؛ چه اتفاقی برای پیج شما خواهد افتاد. با توجه به این که اینستاگرام روزانه آپدیت‌های جدیدی ارائه میدهد می توانید از از حالت mute هم استفاده کنید. حتی می توانید پیج مورد نظر را انفالو کنید و خیال خود را راحت کنید.

عضویت
اطلاع از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments