دی اکتیو کردن اینستاگرام

دی اکتیو کردن اینستاگرام

در پست های قبلی در مورد حذف اکانت اینستاگرام برای شما توضیح دادیم و امروز نیز میخواهیم طریقه دی اکتیو کردن اینستاگرام را آموزش دهیم. قبل از شروع آموزش باید تفاوت حذف اکانت اینستاگرام را با دی اکتیو کردن را بدانید به صورت کلی وقتی شما اکانتی را حذف میکنید.

تمامی اطلاعات اعم از کامنت ها پیام های دایرکتی و تمامی فعالیت های موجود در اکانت شما حذف شده و بعد از پاک کردن اکانت اینستاگرام دیگر به هیچ وجهه قادر به بازگردانی اکانت اینستاگرام خود نخواهید بود.

اما در دی اکتیو کردن اینستاگرام قضیه کمی فرق دارد در این مورد تمامی اطلاعات شما بایگانی شده و بعد از غیر فعال  کردن اینستاگرام بعد از چند ساعت و یا چند روز دیگر قادر به بازگردانی اکانت خود خواهید بود.

اگر کلی به قضیه نگاه کنیم فردی که قصد دارد برای همیشه از اینستاگرام خداحافظی کند و یا میخواهد یک اکانت مشخص خود را برای همیشه حذف کند. باید طبق آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام عمل کرده باشد.

اما اگر میخواهد برای زمانی از اینستاگرام خداحافظی کند و در آینده دوباره به اینستاگرام برگردد و یا به صورتی قصد حذف کردن آن را نداشته و فقط میخواهد  برای مدتی آن را غیر فعال کند. پس نیاز به غیر فعال کردن اکانت خواهید داشت.

بعد از دانستن تفاوت دی اکتیو کردن اینستاگرام با حذف اکانت به صورت دائمی حال وقت آن رسیده تا طریقه غیر فعال کردن پیج را برای شما مرحله به مرحله آموزش دهیم.

مراحل غیر فعال کردن اینستاگرام:

۱- برای دی اکتیو کردن اینستاگرام باید از طریق مرورگر گوشی و یا کامپیوتر خود به سایت اینستاگرام مراجعه کنید.

۲- بعد از مراجعه به سایت اینستاگرام باید از بخش ” log in ” وارد حساب اینستاگرام شوید که میخواهید آن را حذف موقت کنید.

دی اکتیو کردن اینستاگرام

۳ – بعد از وارد شدن به حساب اینستاگرام مورد نظر، به بخش پروفایل صفحه مربوطه رفته و با کلیک بر روی ” edit profile ” وارد بخش تنظیمات نمایه شوید.

دی اکتیو کردن اینستاگرام

۴- در صفحه ظاهر شده به قسمت پایین صفحه رفته و گزینه ” Temporarily disable my account ” که در سمت راست قرار دارد را انتخاب کنید.

دی اکتیو کردن اینستاگرام

۵- بعد از انتخاب این گزینه وارد چنین صفحه ای خواهید شد. در این مرحله در کادر اول از شما پرسیده میشود که دلیل غیر فعال کردن اینستاگرام تان چیست که ما گزینه اول یعنی ” just need a break ” مناسب میدانیم و انتخاب میکنیم در کادر دوم اینستاگرام از شما پسورد صفحه را دوباره خواهد خواست و بعد از وارد کردن پسورد در پایین صفحه کادر آبی رنگ را انتخاب کرده و بعد گزینه yes را بزنید.

دی اکتیو کردن اینستاگرام

۶- بعد از انتخاب گزینه بله و ظاهر شدن این صفحه، حذف موقت کردن اینستاگرام شما با موفقیت انجام شده و بعد از دو ساعت دیگر میتوانید پیچ تان رو دوباره فعال کنید.

فیلم آموزشی دی اکتیو کردن اینستاگرام

جمع بندی

شما میتوانید هر دلیلی برای دی اکتیو کردن اینستاگرام خود داشته باشید در این بین باید توجه داشته باشید که هر هفته فقط یکبار میتوانید اکانت خود را غیر فعال کنید. همانگونه که در مطالب بالا توضیح دادیم هنگام غیر فعال کردن اینستاگرام خود، گزینه “just need a break” مناسب ترین گزینه میباشد و انتخاب گزینه های دیگر  میتواند شرایط فعالسازی اکانت شما را با تاخیر روبرو کند.

, ,

دیدگاه ها

14 دیدگاه ها

  • سلام..اگر دو تا اکانت با یه شماره داشته باشیم و بخواهیم یکی از اکانت ها رو دی اکتیو کنیم امکانش هست یا دوتا اکانت که با یک شماره هستن همزمان دی اکتیو میشوند؟؟

    • سلام وقتتون بخیر
      نه دو تاش دی اکتیو نمیشه فقط چون یه شماره تو دو پیج هست هنگام تغییر پسورد اینستاگرام اولویت میده به یکی از اونا

  • سلام. من دی اکتیو که میکنم بعد از یک تا دو هفته بعد پیحم خودش خودکار اکتیو میشه. اگه بخوام یک تا چند ماه دی اکتیو باشه باید چیکار کنم؟

    • سلام وقتتون بخیر
      فعال نمیشه مگر اینکه کسی فعالش کنه شاید هم یه باگ جدید هست از طریف اینستا
      میتونین هنگام دی اکتیو از گزینه های دیگر استفاده کنین اما قبلش متوجه قابلیت اون گزینه باشین

  • سلام خسته نباشید، من پیجمو دو هفته س غیر فعال کردم گزینه just need break رو هم زدم، الان رمزم یادم رفته، آیدیمو که میزنم پیام میاد user not found، الان چی به سر اکانتم اومده، آیا میتونم برش گردوندم؟!

    • سلام ممنون
      بله درسته تنها راهتون اینه که با پشتیبانی اینستاگرام مکاتبه کنین و یا با ما در ارتباط باشین تا اقدام کنیم

  • سلام در just a break بزنیم در قسمت جستجو نمیاد اسم اکانت یامثلا از فالورام حذف میشه؟

    • با سلام با استفاده از این گزینه باعث میشود پیج بصورت موقت از اینستاگرام حذف شود به عبارتی این گزینه برای حذف موقت پیج اینستاگرام هستش ولی حداقل باید بعد از زدن این گزینه دو ساعت صبر کنید تا پیج شما فعال شود. ممنون از شما

نوشتن یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *