آموزش بلاک و آنبلاک کردن در اینستاگرام مثل آب خوردن

آموزش کامل بلاک کردن در اینستاگرام

احتمالا تا به حالا با کلمه بلاک شدن یا بلاک کردن در اینستاگرام روبرو شده اید و میدانید برای این که از دست برخی پیج‌ها که به هیچ وجه نمیخواهید با آن‌ها تعاملی در اینستاگرام داشته باشید آنها را بلاک یا مسدود سازی کنید. برای آن هایی که نمیدانند اصلا بلاک کردن چیست میتوانم بگویم که این اپشن بهترین اپشن اینستاگرام برای برخورد با قلدرها و بی احترامی ها است. بلاک کردن یعنی مسدود کردن پیج ها یا افرادی که نمیخواهند با آن ها برخورد کنید و ارتباط داشته باشید. با مسدود سازی پیج ها این قابلیت ها به دست می اید که فرد مسدود شده قادر به یافتن آیدی شما در اینستاگرام، پیام فرستادن به شما و دیدن پست های شما نیست. بلاک کردن، مسدود سازی کلی فالوورهای منتخب شما هست.

اگر میخواهید فرد منتخب شما فقط قادر به پیام دادن و کامنت گذاشتن زیر پست شما نباشد میتوانید از آپشن رستریک کردن استفاده کنید. برای ریستریک کردن میتوانید از مقاله زیر استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی: رستریک کردن در اینستاگرام

البته این روزها مسئله بلاک شدن توسط اینستاگرام هم خیلی داغ است و اینستاگرام محدودیت‌های خودش را به شدت بالا برده و در این میان برخی از اکانت‌ها در اینستاگرام با محدودیت فعالیت روبرو میشوند که میتوانید در این مورد مقاله بلاک شدن توسط اینستاگرام را مطالعه کنید.

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

همانطور که گفتیم برای برخورد با بی احترامی ها و قلدری ها میتوانید پیج ها یا افراد منتخب خود را مسدود سازی همان بلاک سازی را انجام بدهید. بلاک کردن دو روش دارد روش اول این است که از صفحه پیج فالوور مورد نظر مسدود سازی را انجام بدهیم. روش دوم این است که در دایرکت هنگام چت فرد مورد نظر رابلاک کنیم در این قسمت روش اول را توضیح خواهیم داد.

  1. وارد اپلیکیشن اینستاگرام شوید.
  2. هنگام ورود به طور خودکار وارد صفحه اصلی (HOME) می شوید.
  3. پایین صفحه همانند تصویر زیر آیکون جستوجو را لمس کرده و نام فالوور مورد نظر را جستوجو کنید.
  1. وارد پیج فالوور منتخب شوید.
  2. سمت راست صفحه آیکون سه نقطه را کلیک کنیم.
  1. نیم پنجره ای برای شما باز می شود.
  2. اگر زبان پیج شما انگلیسی بود گزینه (BLOCK) اگر فارسی بود (مسدود سازی) را بزنید.
بلاک کردن افراد از طریق صفحه پروفایلشان

اموزش بلاک کردن در دایرکت اینستاگرام

حال روش دوم بلاک کردن را به اموزش خواهیم داد. شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که هنگام پیام دادن فالوور مورد نظر به شما بی احترامی بکند و بخواهید آن را مسدود کنید. برای اینکار تنها لازم است مراحل زیر راطی کنید.

  1. وارد اپلیکیشن اینستاگرام خود شوید.
  2. هنگام ورود به طور خودکار وارد صفحه اصلی (HOME) می شوید.
  1. سمت راست صفحه آیکون موشک را کلیک کرده و وارد دایرکت خود شوید. اگر در مورد دایرکت میخواهید اطلاعات زیادی کسب کنید میتوانید از لینک زیر استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی: دایرکت اینستاگرام

  1. وارد چت فالوور منتخب خود شوید.
  2. سمت راست صفحه آیکون علامت تعجب مانند تصویر زیر را کلیک کنید.
  1. در داخل صفحه ی باز شده گزینه (BLOCK) بزنید و فرد را مسدود بکنید.
بلاک کردن افراد از طریق دایرکت

آموزش آنبلاک کردن ( رفع مسدودیت)

شاید بخواهید فردی راکه قبلا بلاک کرده بودید را دوره آنبلاک کنید. آنبلاک کردن یعنی رفع مسدودیت فالوور مورد نظر شما. برای اینکار لازم است به اموزش ها دقت کنید.

  1. وارد اپلیکیشن اینستاگرام شوید.
  2. هنگام ورود شما به طور خود به صفحه اصلی (home) میروید.
  3. پایین صفحه وارد آیکون پروفایل خود شوید.
  1. بالای صفحه سمت راست آیکون سه خط را لمس کنید.
  1. وارد تنظیمات (settings) شوید.
  1. گزینه ی حریم خصوصی (privacy) انتخاب کنید.
  1. وارد (block account) اکانت های مسدود شده شوید.
  1. وارد پیج منتخب در صفحه شوید و مانند تصویر گزینه unblock را بزنید.
آنبلاک کردن افراد از بخش تنظیمات

سوالات متداول

آیا هر زمان که بخواهیم می توانیم پیج ها را از حالت بلاک خارج کنیم؟ ⭐

اسم پیج افراد به صورت دائم برای شما نمایش داده می شود و شما هر زمان که بخواهید می توانید آنها را از حالت بلاکی خارج کنید.

اگر پیج های زیادی را بلاک کنم، برای پیجم مشکلی پیش می آید؟ ⭐

اینستاگرام در این رابطه الگوریتم هایی دارد که اگر آن‌ها را رعایت نکنید قطعا پیج شما از سوی اینستاگرام بسته خواهد شد. برای مثال شما حتما باید آن ها را در دوره ی زمانی بلاک کنید و اگر در یک هفته بیش از 100 پیج را بلاک کنید؛ اینستاگرام ممکن است که به پیج شما مشکوک شود.

ایا می توانم بفهمم چه کسی من را بلاک کرده است؟ ⭐

اینستاگرام در این مورد اطلاع خاصی به ما نمی دهد و ما حتما باید خودمان چک کنیم. مثلا در قسمت جستجو اینستاگرام چک کنید و اگر نامی برای شما نمایش داده نشد بدانید که شما از سوی آن پیج بلاک شده اید. یا حتی می توانید از طریق پیج دوستانتان این مسئله را چک کنید.

اگر هر دوی ما پستی را لایک کرده باشیم، می توانیم در زیر آن پست نام یکدیگر را ببینیم؟ ⭐

بله اگر هر دو از فالوورهای یک پیج باشید و پستی از آن پیج را لایک کرده باشید، نام شما نمایش داده می شود اما این موضوع الزاما درست نیست و گاها ممکن است که حتی نام شما برای یکدیگر هم نمایش داده نشود.

وقتی من پیجی را بلاک می کنم، آن پیج چه تعاملاتی نمی تواند با من داشته باشد؟ ⭐

نمی تواند شما را در پستها و استوری‌ها تگ کند.
نمی تواند پست‌ها و استوری‌های جدید شما را ببیند.
نمی تواند برای شما پیامی ارسال کند.
به هیچ اطلاعاتی از پیج شما دسترسی نخواهد داشت.

اگر بلاک کردن پیج های مختلف، لایک و کامنت های آنان از پیج من حذف خواهد شد؟ ⭐

خیر این اتفاق نمی افتد. چرا که این مطالب مربوط به گذشته است.

جمع بندی

در این مقاله به صورت کامل بلاک کردن در اینستاگرام را توضیح دادیم و همچنین توضیح دادیم که چگونه می توانیم پیجی را از حالت بلاک در آوریم . گفتیم که بلاک کردن یعنی مسدود کردن پیج یا افرادی که نمیخواهید با آن ها برخورد کنید و ارتباط داشته باشید. با مسدود سازی پیج ها این قابیلیت ها به دست می اید که فرد مسدود شده قادر به یافتن آیدی شما در اینستاگرام، پیام فرستادن به شما و دیدن پست های شما نیست.

عضویت
اطلاع از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments